SV Kortijk is altijd een open club geweest voor iedereen. Een ruime waaier van mensen uit alle hoeken en kanten komen hier samen. Heden ten dage is dit nog steeds ons stokpaardje. Weinig clubs kunnen van zo’n diversiteit spreken als hier. Gelijk welke afkomst, religie of geaardheid, hier ben je welkom. 

 

Maar de cirkel was nog niet helemaal rond. Bij diversiteit hoort ook de verschillende seksen. Dus waarom daar ook geen verandering in brengen? Vanaf volgend seizoen wordt er gestart met meisjes- en damesvoetbal in de club. Daarmee zal de cirkel volledig zijn. En hopen we met dit nieuw project een meerwaarde te zijn voor de club.

Gelijk vanuit welke kastje je bent gekropen, waar je ook vandaan komt, meisje of jongen vanaf je de poort van SV Kortrijk voorbij bent, worden alle etiketten, labels verwijderd. Bij SV Kortrijk is iedereen gelijk. Iedereen geeft en krijgt respect. We zorgen voor elkaar. Samen werken we aan het volgende hoofdstuk van deze warme club! Vergeet niet zonder spelers en speelsters, draait een club niet. Net zoals zonder bestuur, vrijwilligers en trainers draait een club ook niet. Maar samen….

GIVE RESPECT         GET RESPECT

Jullie allemaal zijn alvast een inspiratie voor mij! Waarvoor dank.

Daphne Vande Wiele

Ondervoorzitster KSV Kortrijk Dames